Dijk van Dijk

toggler

We are treasure hunters

De beste nieuwe rassen ontstaan door aandacht, liefde en vakkennis. De resultaten van dit vakmanschap delen we graag met andere kwekers.

Robin van Dijk – Meesterkweker

The tricks of the trade

Veredelen is het schetsen met genetica. De kas is ons canvas, de stekken het materiaal. Vanuit visie en vakkennis creëren we nieuwe rassen, vormen en kleuren, verlengen we de houdbaarheid en versterken we de kwaliteit.

There’s happiness in creating perfection.
We think hydrangea
Dijk van Dijk VER 3 - Kwekerij Dijk van Dijk_Kleur_Contentv2_-13

Young plants hold a masters’ promiss

Veredelen is schatzoeken en wij vinden veredeling een van de leukste en spannendste onderdelen van ons bedrijf. Het is het bewijs van ons meesterschap en het biedt ons de mogelijkheid ons te onderscheiden. Wij veredelen en kweken met de consument in gedachten, we kennen de markt en hebben een sterke visie op kwaliteit. Deze kennis delen we graag met andere kwekers.

Don’t stop until you’re proud

Onze stekken vinden inmiddels wereldwijd hun weg naar kwekers met dezelfde passie voor het vak en de hortensia. Iedere kweker heeft eigen wensen en behoeften. Wij willen graag iedere vraag het beste kunnen invullen. Kwekers die met ons samenwerken mogen uiterste zorgvuldigheid in kwaliteit, de mooiste rassen en flexibiliteit verwachten. Getopt, ongetopt of halfwas, we bieden graag aan waar u het beste mee kunt kweken.

Meer informatie over onze veredeling en vermeerdering?

Neem contact op met Leen van Dijk of vul hier uw gegevens in dan wordt u gebeld!