Dijk van Dijk

toggler

Fusie kwekerij De Bonfut en Dijk van Dijk

Twee marktleiders in kamerhortensia’s worden samen één

Fusie kwekerij De Bonfut en Dijk van Dijk

Als Kwekerij De Bonfut en Dijk van Dijk runnen we al een gezamenlijke onderneming op het gebied van jonge planten. Na zes jaar is de tijd rijp voor een omvangrijkere fusie. De ambitie: verder professionaliseren als high performance company en als ‘Masters in Hydrangea’ de meest innovatieve partner zijn voor het hoge segment in kamerhortensia’s.

Twee marktleiders in kamerhortensia’s worden samen één

Innovatieve kamerhortensia-partner

We zijn beiden marktleider in ons eigen segment door onze hoge plantkwaliteit, leverbetrouwbaarheid, onderscheidende assortiment en hoge serviceniveau. Met ons complementaire assortiment - geteeld op ruim 20 hectare kas en buitenveld - zijn we samen in staat de volle breedte van het kamerhortensiaschap te beleveren. En onze ambities gaan verder: we zetten in op innovatie in kennis-, product- en conceptontwikkeling en samenwerking op het gebied van marketing. Om zo samen met onze ketenpartners duurzaam rendement te behalen.

Innovatieve organisatiecultuur

Als ondernemer en werkgever zien wij een innovatieve organisatiecultuur als voorwaarde voor succes. We hebben een team van talentvolle professionals en door te fuseren kunnen we verder groeien als ‘high performance company’. Waarbij ruimte is voor eigen ontwikkeling, initiatief en verantwoordelijkheid. Daardoor nemen de slagkracht en het innoverend vermogen van ons bedrijf verder toe.

Werken aan gezamenlijke visie en organisatie

De dagelijkse operationele zaken veranderen nog niet direct. Op dit moment wordt een breder managementteam voor beide bedrijven samengesteld onder leiding van Erik van der Valk en Robin van Dijk. De grondlegger van Kwekerij De Bonfut, Henny Zwinkels, blijft betrokken bij ons bedrijf als adviseur. Ook worden de marketingactiviteiten van zowel De Bonfut als Dijk van Dijk dit seizoen gecontinueerd. Ondertussen wordt aan een marketingvisie gewerkt die past bij de gezamenlijke strategische ambities.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: