Dijk van Dijk

toggler

Meester teamleider

Ben jij een Meester-teamleider?

Wil jij bijdragen aan Meesterschap op het gebied van het kweken van hortensia’s en ben je een echte motivator en mensen-mens?
Wij zoeken een teamleider met evenveel oog voor de productie van onze Masterpieces als voor de teams waarmee we dit bewerkstelligen.

Meester-teamleider

Dijk van Dijk (lid Decorum Company) is kweker van topkwaliteit Hydrangea en tuinplanten. Op ruim 12 hectare wordt met een enthousiast team gewerkt om het product (onze masterpieces) af te leveren met de hoogste kwaliteitsstandaard. Vanwege de groei van het bedrijf en de verdere professionalisering van de organisatie zijn wij opzoek naar een teamleider ter ondersteuning van de operationeel manager.

Functie omschrijving
Wij zoeken een ondernemende teamleider die een van de productieteams (3-20 medewerkers) helpt in alles om op haar best te kunnen functioneren. Dit houdt in dat het team door jou op efficiënte wijze wordt ingezet om de opdracht te voltooien. Je bereidt de werkzaamheden voor, legt duidelijk uit wat er moet gebeuren en stuurt bij indien nodig.

Jij bent:
• Een organisatorisch talent
• Een teamspeler
• Communicatief
• Praktisch ingesteld
• Doel- en resultaatgericht

En hebt oog voor detail.

Functie-eisen
Aantoonbare leidinggevende werkervaring van minimaal 3-5 jaar.

Wij bieden een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf. Prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zie jij jezelf al werken in ons Hydrangea Wonderland, of wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Geert de Ridder: 06-50838271 / Geert@dijkvandijk.nl.

Neem contact op