Dijk van Dijk

toggler

Onze genen

Onze liefde voor de hydrangea is diep geworteld. Trots zetten we al drie generaties voort wat onze familie begon in 1928.

Robin van Dijk - Meesterkweker

It runs in the family

Familie Van Dijk kweekt hun gewassen met hart en ziel. Van groenten en fruit in 1928 naar Hydrangea’s sinds 1990. Robin van Dijk is samen met zijn broer Marc van de derde generatie. Robin is een echte Meesterkweker. Hij ‘ademt’ hortensia. Zijn liefde voor het product is merkbaar voor iedere koper van de ‘masterpieces’ van Dijk van Dijk. Niemand kan zijn meesterschap in hortensia’s, zijn oog voor detail en visie op de markt overtreffen.

Growing is just another way of keeping a diary.

Master the art of detail

We komen uit een geslacht van ondernemers en zijn altijd op zoek naar kansen om te groeien in kwaliteit. Om de genetica zo te snappen dat we beheerst kunnen sturen tot de beste hortensia ontstaat. Prachtige planten die langer houdbaar zijn en alleen maar mooier worden tijdens de bloeitijd.

Patience is the key to beauty

Het is de dromerigheid en het karakter van de hortensia dat ons aanspreekt en uitdaagt om steeds nieuwe varianten te ontwikkelen. Met iedere zaailing poten we een potentieel kunstwerk. Vul dat aan met veel geduld, een lange adem, duidelijke keuzes, het kennen van de markt en vakmanschap. Van het denken en voelen als een hortensia om van daaruit de juiste groeicondities te realiseren.

Be open to whatever comes next

Van contact met de plant naar contact met de klant. Want we telen met de consument in gedachte. Daarom houden we nauwgezet alle ontwikkelingen en trends in de gaten. Daarom reizen we de hele wereld over om inspiratie op te doen voor nieuwe rassen. Dat maakt ons vak boeiend en interessant.

Het meest trots zijn we daarom op onze unieke masterpieces. Stuk voor stuk Hydrangea’s die tot de verbeelding spreken.

Masterpieces

Kennismaken met Dijk van Dijk?

Neem contact op met Robin van Dijk of vul hier uw gegevens in dan wordt u gebeld!