Dijk van Dijk

toggler

We grow things that make you happy.

Als meesterkwekers zijn we ook schatzoekers. Onze kwekerij is een ‘Hydrangea Wonderland’ waar we de meest bijzondere hortensia’s kweken. Unieke ‘headturning pieces’ die mensen nog nooit hebben gezien!

Robin van Dijk – Meesterkweker

A Hydrangea Wonderland

Wij reizen de hele wereld over om inspiratie op te doen en contacten te leggen om vanuit onze passie de beste rassen en vormen met elkaar te kruisen of op te kweken tot eigen concepten.
Ontdek onze masterpieces, samen vormen ze een oogstrelend tafereel in de winkel.

It's Magical!

Een revolutie op uw schap want deze hortensia wordt met de week mooier. Een langbloeier die van kleur verandert en met gemak een half jaar bloemen geeft.

Ontdek
Dijk van Dijk Hydrangea Magical Amethyst Blue - Magical Colours Your Home
Love

Love

Nederlandse bodem en Japanse genen zorgen voor een romantisch schouwspel. Een dubbelbloemige hortensia die vrolijkheid brengt in iedere tuin en elk interieur.

Ontdek

You're the One

Sereen, standvastig en trots. De One is als eenbloemige ook enig in zijn soort. Een hortensia die poëzie brengt in het vroege voorjaar.

Ontdek
One
Curly Wurly

Curly Wurly

Een uit duizenden! Letterlijk, want de opvallende gekrulde bloemblaadjes zijn een zelf ontdekte schat. Een echte eye-catcher voor mensen die houden van exclusiviteit.

Ontdek

Smoked Hydrangea

“Freedom with a sense of individuality”. Deze rebelse bloem doet het op haar manier en toont schoonheid met een zwartgeblakerd randje.

Ontdek
Smoked Hydrangea
Original

Original

De Bi-colour, de Teller en de Bolhortensia zijn het meest bekend bij het publiek. Ook wij kweken en leveren deze varianten met dezelfde liefde en passie als onze ‘masterpieces’.

Ontdek

Passen deze concepten ook goed bij uw klanten?

Neem contact op met Frank van der Meer of vul hier uw gegevens in dan wordt u gebeld!